Σκοποί και Στόχοι

Το Ροδοσταυρικό Οραμα

Σε αυτές τις δύσκολες, κρίσιμες, αλλά και γόνιμες στιγμές, που διανύει η πατρίδα μας, αλλά και όλη η Ανθρωπότητα, είναι σημαντικό, να αναγνωρίσουμε, και να κατανοήσουμε τι σημαίνει Αυθεντικός Ροδοσταυρισμός, Αυθεντικός Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός, Αυθεντική Αναγέννηση του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος...
Διαβάστε περισσότερα

Οι Σκοποί και Στόχοι του Ροδόκηπου των Φιλοσόφων

Οι σκοποί και οι στόχοι, όπως αναφέρονται επακριβώς στο καταστατικό της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, το οποίο υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, παρατίθενται παρακάτω. 'Αρθρο 3 Σκοπός της εταιρείας θα είναι: α) Συμβολή στην διάδοση του βιβλίου β) 'Ερευνα και μελέτη της πολιτιστικής...
Διαβάστε περισσότερα

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Πλατεία Ιπποδρομίου 12, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode