Συκοφαντική Δυσφήμιση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΙΑΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟΚΗΠΟ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΔΟΚΗΠΟΥ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Σας ενημερώνουμε πως το Εργο του Ροδόκηπου, έχει δεχτεί μία Σφοδρή Συκοφαντική Επίθεση, από τις Φαρμακευτικές, και τα Συμφέροντα που έχουν καταφαρμακώσει τον ανενημέρωτο κόσμο. Ολες οι Συκοφαντίες τους θα αντιμετωπιστούν Σύντομα και Δικαστικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη Μαφία όλων των εποχών, που έχουν εξαφανίσει τις θεραπείες επίτηδες, για την εκμετάλλευση του κόσμου, και επειδή ο Ροδόκηπος έχει δημοσιεύσει φυσικές αγωγές, έχει κατασυκοφαντηθεί. Δεν πρόκειται να καταφέρουν όμως τίποτα άλλο, από το να γνωρίσει όλος ο κόσμος το Εγκλημα που διαπράττεται στο χώρο της Υγείας, και να φέρουμε όλοι μαζί σύντομα Κάθαρση, στέλνοντας στην Δικαιοσύνη όλους τους ιθύνοντες που έχουν καταφαρμακώσει τον κόσμο. Δεν υπάρχει σήμερα καμία δικαιολογία να υποφέρουμε, μια και ο Ροδόκηπος έχει φέρει εγγυημένες ακίνδυνες και φυσικές αγωγές να βοηθήσουμε στο μέγιστο δυνατόν. Ζητούμε άμεσα Κάθαρση και Αποκατάσταση των Αληθινών φυσικών θεραπείων, να σωθεί ο κόσμος από την ταλαιπωρία και να χάνει άδικα την ζωή του. Ηδη πάρα πολλοί Επαγγελματίες Υγείας έχουν ενημερωθεί, έχουν απομακρυνθεί από τα χημικά φάρμακα, δεν τα προτείνουν στους ασθενείς τους, και αντί αυτού προτείνουν φυσικές αγωγές, και ειδικά τις αγωγές του Ροδόκηπου. Ευχόμαστε άπαντες οι Επιστήμονες στο χώρο της Υγείας να ενημερωθούν, και να γυρίσουν την πλάτη τους θριαμβευτικά, στο Εγκλημα των χημικών φαρμάκων επιλέγοντας όπου μπορούν και όσο μπορούν φυσικές αγωγές. Στα επόμενα χρόνια θα συνταγογραφούνται οι φυσικές αγωγές όπως και στο εξωτερικό, και πάρα πολλοί θα έχουν πλέον την δυνατότητα να σώσουν την ζωή τους, από το κίνδυνο που υπάρχει σήμερα να εκβιάζουν τον κόσμο, να λαμβάνουν επικίνδυνα χημικά δηλητήρια, ειδάλλως δεν εξυπηρετούν τους ασθενείς. Αυτό το έγκλημα οφείλουμε να το σταματήσουμε και να αποκαταστήσουμε την Αληθινή Ιπποκράτεια Επιστήμη στο χώρο της Υγείας.

Eχει γίνει ήδη προσφυγή κατά του Υπουργού Υγείας, για το Παράνομο, Παράλογο και Ανήθικο Πρόστιμο των 40,000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον Ροδόκηπο, επειδή τολμήσαμε και θεραπεύουμε με φυσικό τρόπο, ενάντια στα συμφέροντα της Φαρμακευτικής Μαφίας, και ο Αγώνας μας συνεχίζεται ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, για το Εγκλημα που επιτελείται στο χώρο Υγείας, μέσω των παρενεργειών των χημικών φαρμάκων, καθώς, και για τις Φυσικές Εναλλακτικές Θεραπείες που ήδη υπάρχουν για να σώσει την Υγεία και την Ζωή του, από την συνεχόμενη εκμετάλλευση και κίνδυνο που φέρνουν τα ιδιοτελή συμφέροντα εκμετάλλευσης.