Προς Επαγγελματίες Υγείας

Επειδή ο κόσμος που επικοινωνεί με τον Ροδόκηπο, μας ζητάει Γιατρούς, στην περιοχή που διαμένει, που μπορεί να βασιστεί, να τους βοηθήσουν ουσιαστικά, και είναι ταγμένοι υπέρ των Φυσικών θεραπειών και εναντίον των χημικών φαρμάκων, παρακαλούμε Επαγγελματίες Υγείας, να επικοινωνήσουν με το Ροδόκηπο, από διάφορες ειδικότητες, έτσι ώστε, να ενημερώνουμε τους Ασθενείς, να τους επιβλέπουν, σε συνεργασία μαζί με τις φυσικές αγωγές μας.

 

Ο Ροδόκηπος δεν μπορεί ακόμα, να καλύψει το θέμα των διαγνωστικών εξετάσεων, αλλά να προτείνει φυσικές θεραπείες, για ήδη διαγνωσμένες παθήσεις. Επίσης δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να παρακολουθούμε την εξέλιξη του κάθε περιστατικού, αλλά να βοηθάμε σε ερωτήσεις των ασθενών, κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Για αυτό το λόγο, η συνεργασία με Επαγγελματίες Υγείας, με Ηθική και Επιστημονική Νοημοσύνη, θα βοηθήσει, τον κόσμο να θεραπευτεί σύντομα και εγγυημένα, με τη Συνεργασία και των θεραπευτικών αγωγών του Ροδόκηπου.

 

Προσπαθούμε να σηκώσουμε σιγά σιγά, ένα παράλληλο Σύστημα Υγείας Φυσικών θεραπειών, έτσι ώστε ο Κόσμος να έχει την Εναλλακτική της Φυσικής Ιασης, και να μην ταλαιπωρείται και να μην κινδυνεύει από την λήψη επικίνδυνων φαρμάκων, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις, δεν προσφέρουν καμία ίαση, αλλά προσωρινή και επικίνδυνη καταστολή των συμπτωμάτων.

 

Ταυτόχρονα πάρα πολλοί Επαγγελματίες Υγείας, θα γίνουν μάρτυρες, ότι οι Αγωγές του Ροδόκηπου, θεραπεύουν εγγυημένα, αποτελεσματικά, και πολύ σύντομα, με ακίνδυνο και φυσικό τρόπο, έτσι ώστε να αποκτηθεί μία Νέα δυναμική στο χώρο Υγείας, και να γλυτώσουν πολύ περισσότεροι ασθενείς, από την άδικη ταλαιπωρία.

 

Ολοι Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε την Κάθαρση και την Εξυγίανση του Χώρου Υγείας.

 

Μπορείτε να στείλετε email info@ortf.gr ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά, έτσι ώστε να δηλώσετε το όνομα σας, και την Ειδικότητα σας, και ότι θέλετε να συμμετέχετε στο Project του Ροδόκηπου, να βοηθήσουμε τον κόσμο να θεραπευτεί με Φυσικό τρόπο, ακίνδυνα και εγγυημένα.

 

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σας.

 

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Πλατεία Ιπποδρομίου 12, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode