Fundamental Rights Agency και Μητρώο Διαφάνειας

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "O Ροδόκηπος των Φιλοσόφων" συνεργάζεται με τη FRA - European Union Agency for Fundamental Rights (https://fra.europa.eu/el), και θα συμβάλλουμε στην Κάθαρση του εγκλήματος, στην χώρα μας, μέσω των Καταγγελιών μας.

Ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA) ιδρύθηκε με αποστολή την παροχή ανεξάρτητης και τεκμηριωμένης συνδρομής και συμβουλών εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη της ΕΕ. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο οργανισμό της ΕΕ που χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό της Ένωσης.

 

FRA - Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων...

https://www.europarl.europa.eu/charter/pdf/text_el.pdf

 

Καλούμε όλους τους Συνέλληνες, να μας ενημερώνουν όπου θεωρούν πως καταπατούνται τα θεμελιώδη δικαιώματά μας, από το Ελληνικό Κράτος, έτσι ώστε να προωθούνται οι Καταγγελίες μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

__________________

 

Ενημερώνουμε πως ο Ροδόκηπος δηλώθηκε στο Μητρώο Διαφάνειας, και προγραμματίζεται η συμμετοχή στις διαβουλεύσεις, και η πιο στενή επικοινωνία με το Ευρωκοινοβούλιο και τους Επίτροπους, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα το Φυσικών θεραπειών στην χώρα μας, που εμποδίζεται από τα Συμφέροντα. 

Οχι μόνο δεν αφήνουν τις Φυσικές θεραπείες να συνταγογραφούνται εντός Συστήματος Υγείας, αλλά κυνηγούν κάθε Φυσικό θεραπευτή, ή Γιατρό Φυσικής Προσέγγισης, με δημόσιο ευτελισμό, συκοφαντίες και πολλές άλλες επιθέσεις.

Η Μαφία των χημικών φαρμάκων πρέπει να αντιμετωπιστεί και να περιοριστεί, είναι μία μπίσνα 20 δις το χρόνο στη χώρα μας, με όλους τους εμπλεκόμενους συνεργάτες, και την διακίνηση φαρμάκων, που προκαλούν ανεμπόδιστοι γενοκτονία στη χώρα και δεν δίνεται βήμα στις Εναλλακτικές ή Φυσικές θεραπείες, να βοηθήσουν με ακίνδυνο και εγγυημένο τρόπο.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο όπως έχουμε ενημερωθεί από πολλές πηγές, πως οι γιατροί συμβουλεύουν πλέον τους ασθενείς τους, να κάνουν ενδυνάμωση και αποτοξίνωση μια έτσι θεραπεύονται πολλές παθήσεις... Επιτέλους το αυτονόητο προωθείται ως συμβουλή στο χώρο Υγείας.

Θα Αγωνιστούμε, μέχρι να σταματήσει η εκμετάλλευση και η ζημιά που προκαλείται σε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας, για τα συμφέροντα, κάθε χρόνο.

Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι Τελικής Νίκης.

https://ec.europa.eu/transparencyregister/public/consultation/displaylobbyist.do?id=011014234951-10

 

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Πλατεία Ιπποδρομίου 12, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode