Τρόποι Πληρωμής

Διαδικασία πληρωμής:
 
1. Με Αντικαταβολή, έξοδα αποστολής κούριερ (4 ευρώ)
 
2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του Ροδόκηπου, έξοδα αποστολής κούριερ (2 ευρώ), Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR4501108630000086348000794, Δικαιούχος: Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων. H Κατάθεση πρέπει να γίνει πριν σταλεί το πακέτο σας. Για εμβάσματα από άλλη τράπεζα, υπάρχει έξτρα χρέωση 3 ευρώ, λόγω παρακράτησης της τράπεζας κατά την κατάθεση, που θα πρέπει να προσθέσετε στο ποσό κατάθεσης σας.
 
3. Με Paypal, έξοδα αποστολής κούριερ (2 ευρώ)
 
Για παραγγελίες 100 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, για αντικαταβολή και κατάθεση στην Τράπεζα.
 
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε παραγγελία από το Εξωτερικό (η Κύπρος θεωρείται εξωτερικό), θα πρέπει να στείλετε ένα email στο info@ortf.gr για να σας εξηγήσουμε την διαδικασία πληρωμής και αποστολής, ανάλογα με την χώρα σας. 

 

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Πλατεία Ιπποδρομίου 12, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode