2015 - H Αρχή της Συλλογικής Συνείδησης!

Καλή Χρονιά, σε όλους τους Φίλους και Αδελφούς!

Είθε το 2015, να σηματοδοτήσει μία Σημαντική Συνειδησιακή Αλλαγή, που θα ανοίξει τον δρόμο για μια βαθιά Κοινωνική και Πνευματική Μεταμόρφωση!

Τα πάντα είναι έτοιμα, έτσι ώστε να μεταβούμε σε μία Νέα Μορφή Κοινωνίας, έναν Νέο Κόσμο που θα σεβόμαστε όλοι, και θα διαπνέεται από συναισθήματα Ανθρωπιάς, Δικαιοσύνης, Αλήθεια και Γνώση.
Ολα είναι έτοιμα, για να περάσουμε απέναντι... αρκεί να κατανοήσουμε, πως όσο επιμένουμε σε μία υλιστική κοινωνία, θα υπάρχει η εκδίκηση, προς όλους μας...

Είναι χρέος μας, λοιπόν, να προχωρήσουμε, να συνειδητοποιήσουμε, πως όλα συμβαίνουν με στόχο, την μεταμόρφωσή μας, να ακούσουμε το κάλεσμα της Εποχής, και να ακολουθήσουμε τους Συμπαντικούς ρυθμούς, για την Δημιουργία μίας Νέας Κοινωνίας.

Δεν υπάρχει πισωγύρισμα... διότι όσο κοιτάμε πίσω, τόσο και καιγόμαστε, από την αθλιότητα, που δημιούργησε το Ον, Ανθρωπος, στον Πλανήτη Γη.
Πόσο έχουμε ξεφύγει ειλικρινά. Πόση καταστροφή, πόση οδύνη έχουμε απλώσει. Είναι δυνατόν, τόση γνώση που έχει σκορπιστεί, και όμως ο άνθρωπος δεν απέκτησε ακόμα την εξυπνάδα, πως να ζει υπέροχα, και να είναι ασφαλής?

Αναπτυχθήκαμε προς λάθος κατεύθυνση... Εξελιχθήκαμε σε Τέρατα, σε Καταστροφείς... και μόλις ελάχιστα υγιή κύτταρα που εργάζονται για το ΦΩΣ, κρατάνε τον Πλανήτη ακόμα ζωντανό.

Αυτή η Συνειδητοποίηση είναι η Αρχή της Σωτηρίας μας... διότι όσες λύσεις και να φέρουμε, όσες πρακτικές και μαθηματικές εξισώσεις, αν δεν έχουμε αποκτήσει την Συνείδηση της Αυτοκαταστροφής μας, αν δεν αναπτύξουμε την Ψυχική μας Δύναμη και Θέληση να αντισταθούμε στον Κατήφορο, όλα θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι, με τίμημα την ζωή μας... την ίδια μας την ύπαρξη...

Ολος αυτός ο πλούτος της τεχνολογίας, ο πλούτος της πληροφορίας, ο πλούτος των επιλογών, δεν κατάφερε να ευτυχίσει τον Ανθρωπο... αλλά να τον ναρκώσει, να τον αποξενώσει από την φύση του, να τον απομακρύνει από την Ουσία της ζωής...

Ομως έχει ήδη αρχίσει το ταξίδι της Επιστροφής...
πίσω στον Ελληνικό μας Παράδεισο...
Αρκεί η Συνειδητοποίηση...
Αρκεί η Κατανόηση... 
πως στην απέναντι όχθη, μας περιμένει ένα θαύμα...

Χρόνια Πολλά και Καλά, και Κουράγιο... 
το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα...


https://www.youtube.com/watch?v=Sg9nh-lC60U

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων

Aγγλική Δικαιοδοσία
The Rosegarden of Philosophers Limited
Office 4 219 Kensington High Street, Kensington, London, England, W8 6BD

Ελληνική Δικαιοδοσία
Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ΑΦΜ 998461937
Εδρα: Πλατεία Ιπποδρομίου 12, Θεσσαλονίκη
Υποκατάστημα: Εμπορικό Κέντρο Ερμής, Λεωφόρος Μεσογείων 256 Χολαργός, Αθήνα
Τα φυσικά καταστήματα μας, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι υπό ανακαίνιση. Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης τους.
eshop: παραγγελίες - πληροφορίες 2312202777, 2392064538, 6974369608 info@ortf.gr Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, επιτελεί Εργο Κοινωνικής Προσφοράς, σε τομείς όπως Πολιτισμό, Παιδεία, Υγεία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, και Δημοκρατία.

Για την υλοποίηση των δράσεων, οικονομικά στηρίζεται από τους Ιδρυτές του, και την εμπορική δραστηριότητα. Δεν λαμβάνει ουδεμία κρατική χρηματοδότηση, ούτε χορηγία, ούτε δέχεται δωρεές. Οι απαιτούμενες εργασίες εξυπηρετούνται μόνο με εθελοντική προσφορά.

Η Ανιδιοτελής προσφορά του Ροδόκηπου, καλύπτει δωρεάν συμβουλευτική σε θέματα πολιτισμού, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, ολιστικής φυσικής ίασης, αλλά και παροχής περαιτέρω βοήθειας, όπου χρήζει ανάγκης.
Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode